
دستگاه های IoT در معرض خطر هک
خطر هک برای دستگاه های IoT
این گزارش بر اساس تحقیقات جدید یک شرکت امنیتی به نام Mandiant زیر مجموعه FirEye می باشد. عنوان شده است حداقل ۸۳ میلیون دستگاه اینترنت اشیا (IoT) در سراسر جهان وجود دارد. این دستگاه ها در معرض خطر هک شدن قرار دارند و به طور بالقوه می توانند افراد حرفه ای را قادر سازند تا به مکالمات خصوصی گوش دهند یا از طریق دوربین های سراسری هوشمند کودکان یا سایر اماکن به تماشای زنده تصاویر ویدئویی بپردازند.
این آسیب پذیری با کد CVE-2021-28372 ثبت شده است. راه نفوذ از طریق پلتفرمی به نام Kalay شناسایی شده است.
محققان شرکت Mandiant هنوز نتوانسته اند به طور دقیق دستگاه های هک شده را شناسایی کنند اما خاطر نشان کرده اند که حدود ۸۳ میلیون دستگاه می توانند از طریق این پلتفرم قابل نفوذ باشند. حجم ارتباط ماهانه بر روی این پلتفرم حدود ۱ میلیارد کانکشن ارزیابی شده است.
سخنگوی مرکز امنیت سایبری بریتانیا نیز این آسیب پذیری را تایید کرده است و اعلام کرده بروزرسانی های لازم برای جلوگیری از این نفوذ نیز منتشر شده است.
منبع و سایر جزئیات در ارتباط با این آسیپ پذیری و خطر هک دستگاه های IoT: